Zenith blue metallic
Alpine white

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

C 400 X

Haal meer uit je stad.

In deze huidige tijd betekent Urban Mobility veel meer dan van A naar B rijden. Tegenwoordig wil je niets missen, maar wil je het meeste halen uit alles wat de stad jou te bieden heeft - zelfs als je onderweg bent. De C 400 X biedt jou deze mogelijkheid. Ben jij altijd verbonden met je netwerk? Dat is de C 400 X ook. Het is een middenklasse scooter die eenvoudig alle mobiliteitsuitdagingen in de stad aangaat. Neem de muziek mee op de scooter en ervaar de stad met jouw eigen persoonlijke soundtrack. Of maak plannen met vrienden op je verbonden smartphone zonder deze los te halen, terwijl je comfortabel door de metropolis rijdt. Met de C 400 X wordt jouw stad en worden jouw routes een grote open ruimte. Jouw eigen open ruimte die je voor jezelf uit kunt tekenen om veel plezier te hebben.

Manoeuvreerbaar, wendbaar en karakteristiek door de stad.

Zoals het design al laat zien is de C 400 X een middelgrote scooter gemaakt voor de stad – licht en manoeuvreerbaar. De zijdelingse V-vorm van de kuipcomponenten geeft het een dynamische en mobiele uitstraling vanaf de voorzijde - een silhouet waarmee wordt onderstreept dat de C 400 X superieur is in nauwe straten en druk verkeer. Bovendien beschikt de C 400 X ook over de robuuste en betrouwbare uitstraling van de GS: de duidelijke proporties, de suggestie van een voorspatbord, de duidelijke, grafische scheiding van de gelakte kuipdelen en de grote asymmetrische koplamp met volledige LED-verlichting en de horizontale dagrijverlichting in Y-vorm wijzen hier heel duidelijk naar. Echter, de kuipdelen onderstrepen niet alleen de stadse eigenschappen, maar beschermen je ook tegen wind en slecht weer. Zijn slanke achterkant maakt een statement en geeft en duidelijke boodschap aan iedereen die jij achter je laat: dit is hoe eenvoudig, snel en stress-vrij Urban Mobility kan zijn.

Perfect afgestemd op de stad.

BMW Motorrad Connectivity zorgt voor echte innovatie in de klasse van de middelgrote scooters. Met deze fabrieksoptie kun jij je smartphone rechtstreeks verbinden met jouw scooter. Voor de eerste keer kan de C 400 X worden gebruikt om je smartphone op het TFT-display aan te sluiten voor een intuïtieve bediening via de multi-controller. Ben je op zoek naar de perfecte muziek voor een tocht door de stad? Geen probleem met de fabrieksoptie Connectivity. Wat is de snelste route naar jouw favoriete restaurant? Snel en veilig naar jouw bestemming navigeren met de innovatieve navigatiepijlen op het display. En vraag je vrienden tijdens het rijden waar zij zijn. In combinatie met een BMW Motorrad communicatiesysteem kun je het telefoonboek van je smartphone openen via de mutli-controller en zelfs gesprekken voeren terwijl je onderweg bent.

Perfect afgestemd op de stad.

Het motorconcept van de C 400 X was speciaal ontworpen voor deze middelgrote scooter en perfect aangepast op de behoeften van de grote stad en jouw wensen. Het zeer efficiënte design biedt lage toeren, hoge snelheden, efficiënte verbranding en minimale wrijving - of, met andere woorden, laag verbruik en onbeperkt, ongecompliceerd plezier. Natuurlijk voldoen de emissieniveaus aan Euro 4. In het kort: spontane rijmanoeuvres, snelle acceleratie, dynamisch uitrollen - met de C 400 X kun je eenvoudig de snelheid van de stad bijhouden.

Dit is hoe comfortabel mobiliteit kan zijn.

De stress van het forenzen in het stadsverkeer behoort vanaf nu af aan tot het verleden. Leer met de C 400 X de stad en zijn routes kennen vanuit een geheel nieuw perspectief. De gehele architectuur van deze middelgrote scooter is ontworpen voor uitstekende, trillingsvrije rijbaarheid en stabiliteit op zowel rechte stukken als in de bochten. ABS en Automatic Stability Control (ASC) behoren ook tot de standaard uitrusting voor meer veiligheid, zelfs bij lastige rijomstandigheden. Je smartphone past in het laadcompartiment met geïntegreerd stopcontact, zodat jij tijdens jouw reis en bij het verkennen van de stad niets hoeft te missen. De uitklapbare flexcase is standaard en biedt extra bagageruimte voor helmen, tassen en alles wat je bij je hebt.