Austin Yellow metallic
Blackstorm metallic
Lightwhite uni

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

BMW C 650 SPORT

Meer belevenissen per dag.

De nieuwe BMW maxi-scooter C 650 Sport maakt ook dagelijkse ritten tot een belevenis. Het is de ideale reisgenoot voor iedereen die zich op een slimme, eigentijdse manier in en rond de stad wil bewegen.

De moeiteloze handling van de 650 cc maxi-scooter zorgt samen met de sportieve prestaties voor een unieke rijbeleving. De tweecilinder lijnmotor van maar liefst 63 Nm en 44 kW (60 pk) brengt u met een topsnelheid van 180 km/h snel op uw bestemming. En met het geoptimaliseerde rijwielgedeelte gaat u nog beter door de bocht - en door het drukke stadsverkeer.

Het moderne, toekomstgerichte design van de
BMW C 650 Sport is opvallend en het onderstreept zijn sportieve ambities. Een geheel nieuw vormgegeven front met een hogere schouderlijn verleent de maxi-scooter een volwassener uiterlijk. De nieuwe stuurbekleding met hoogglans middengedeelte en chroomaccenten versterkt de hoogwaardige uitstraling. Het nieuwe, edelstalen uitlaatsysteem ziet er niet alleen attractiever uit, het zorgt ook voor een betere sound - en dat met een lager gewicht, minder geluidsproductie en emissie.

En zo beleeft u met de BMW C 650 Sport de wereld waarin u zich dagelijks beweegt op een nieuwe manier.