Ocean blue metallic matt
Blackstorm metallic
Lightwhite uni

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

BMW C 650 GT

Soeverein door het stadsgewoel.

De stad veroveren - of juist ontvluchten. De keuze is aan u. En met de nieuwe BMW C 650 GT zijn uw plannen uiterst comfortabel te realiseren.

Met de kracht van de harmonieus afgestemde motor van 44 kW (60 pk) zijn langere afstanden heel comfortabel te overbruggen. Maar ook in de stad zult u de uitstekende handling en het hoge comfort van de BMW C 650 GT weten te waarderen. De grootste bagageruimte in zijn klasse en de beste bescherming tegen weer en wind zullen u zeker goed bevallen.

De C 650 GT is de meest exclusieve en innovatieve maxi-scooter van BMW Motorrad. Naast ABS is nu ook een volwaardig ASC standaard. Automatic Stability Control kan de veiligheid van de rijder verhogen - in het bijzonder op slecht of glad wegdek - met actieve ingrepen in het motormanagement. Bovendien wordt het dagrijlicht nu automatisch aangepast aan het licht van de omgeving.

Een ongekend innovatieve optie is Side View Assist. Dit rijdersassistentiesysteem waarschuwt in het stadsgewoel tot zo'n 80 km per uur voor voertuigen in de dode hoek van de spiegel.

Het omvangrijke aanbod van opties en accessoires maakt het beeld van deze maxi-scooter in het premiumsegment compleet.