Pearlwhite metallic
Cosmicblack uni
Stratoblue metallic

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

BMW G 310 R

De BMW G 310 R

Intens rijplezier.

De BMW G 310 R is de essentie van rijplezier. Gemaakt voor het leven in de stad en voor iedereen die houdt van motorrijden. Het is een wendbare, gemakkelijk te hanteren en sportieve machine. Groot of klein - met de BMW G 310 R is iedereen direct vertrouwd. Uit 313 cc haalt deze lichtgewicht al zijn kracht. En daarmee brengt de nieuwe machine zijn rijder veilig en betrouwbaar naar zijn werk, de volgende hotspot - of snel uit het stadsgewoel. De G 310 R is een echte BMW motorfiets - alleen met gereduceerde cilinderinhoud. Absolute kwaliteit, een hoogwaardige uitstraling en geavanceerde techniek zorgen samen voor intens rijplezier.

Goede genen. Goede looks.

Er goed uitzien, dat zit in de familie. De G 310 R heeft onmiskenbaar de genen van de S 1000 R. De sportieve stuurkuip met krachtige koplamp, de dynamisch gevormde tank en de markante roadster proporties zorgen onderweg voor veel bekijks. Het dynamische front en de markante achterzijde vormen samen een licht en zeker ook krachtig verschijningsbeeld. De korte buddyseat accentueert het roadster karakter. En met name in de kleur wit krijgt de machine echte motorsport looks. De goudkleurig geanodiseerde vorkpoten en remklauwen onderstrepen de hoogwaardige kwaliteit van de machine. Een ander highlight is de aluminium swingarm. Openingen zorgen voor lichtheid en versterkingen zorgen voor stabiliteit. En de brede banden waarborgen voldoende grip op de weg - rijplezier verzekerd.

Licht, sterk en beweeglijk.

Ook technisch heeft de G 310 R niets te verbergen. In tegendeel: met even ambitieuze als onconventionele technische hoogstandjes rijdt u niet achteraan maar voorop. Daarvoor zorgt - onder meer - de eencilinder viertakt motor van 313 cc. De bijzondere, achterover gekantelde cilinder en de 180┬░ gedraaide cilinderkop verschuiven het zwaartepunt van de machine naar beneden en richting voorwiel. Dat maakt de G 310 R wendbaarder en gemakkelijker beheersbaar. Voor nog meer stabiliteit zorgen de lage en lange achterbrug - zonder de wielbasis onnodig te vergroten. En wat al sinds 2013 in geen enkele BMW meer ontbreekt: standaard ABS. In de G 310 R zorgt het onder alle omstandigheden voor uw veiligheid. Goede looks, krachtige aandrijving en een gewicht van nog geen 160 kilo - met volle tank - dat is de nieuwe BMW G 310 R. Bedoeld om gewoon lekker mee te kunnen rijden.

Daar wil iedereen mee rijden.

Het is stressvrij en heerlijk ontspannen rijden met de nieuwe BMW G 310 R. In het stadsgewoel verliest u nooit het overzicht. Want u heeft alle bedieningselementen waar u deze intuïtief verwacht. En de geslaagde ergonomische plaatsing van stuur, voetsteunen en bedieningselementen zorgt voor een geweldige rijbeleving. Bovendien is er voor elke G 310 R rijder een perfect passende buddyseat - voor stabiliteit bij stilstand. De lay-out van het rijwielgedeelte en de veer/demper afstemming maken deze machine tot een behendige city hopper. In het centrum, het woon/werkverkeer en een weekendje weg - de BMW G 310 R is er helemaal klaar voor!