Black storm metallic
Austin yellow metallic / Black storm met.

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

K 1600 GRAND AMERICA

Voorbij de horizon.

De open weg. Zelfs als dat niet genoeg voor je is. Je wil altijd verder gaan, omdat je nog nooit zo dichtbij de weg bent geweest. Met de Grand America kunt je ontspannen en van kilometers rijplezier genieten. Als een volledig uitgeruste luxueuze toermotor, biedt deze full dresser uitzonderlijk rijplezier en comfort voor zorgeloos cruisen. De legendarische 6-cilinder lijnmotor is onoverwinnelijk door de ongeëvenaarde soepelheid tijdens het rijden en dankzij de indrukwekkende vermogensontwikkeling. Altijd klaar voor die extra kilometers. Zelfs het silhouet is van een ander niveau: van het hoge windscherm tot de duidelijke achterkant met de eenvoudig te gebruiken topkoffer en rugsteun. Dit wordt aangevuld door de innovatieve technologie en de overmaat aan ruimte - speciaal voor twee. Binnen het bereik van een arm: De Grand America maakt de horizon eindeloos - en toch zo dichtbij.

Gevormd door vrijheid.

En het valt niet te ontkennen: dankzij de iconische schuine lijn en de stalen uitlaatdemper parallel ten opzichte van de weg, wordt deze luxueuze bagger toermotor één met de weg. De onweerstaanbare voorzijde en opvallende achterkant met geïntegreerde LED-richtingaanwijzers en remlichten in de behuizing, maken deze motor echt opvallend. Naast het Blackstorm metallic, vertegenwoordigt de kleur Austin yellow metallic het uitgestrekte landschap van zonsopgang tot zonsondergang. Het krachtige zwarte 6-cilinder ontwerp laat geen ruimte voor twijfel: je geniet volledig van je vrijheid. Dit komt door de standaard buisvormige handgrepen, die altijd binnen bereik zijn. De zeer kwalitatieve panelen op de tank van de machine bewijzen hun doel - evenals het jouwe: de K 1600 Grand America.

Grote dromen? Geen probleem.

Het is jouw tocht, jouw droom. Ga je eigen weg met de 6-cilinder lijnmotor en zijn inhoud van 1649 ccm. Voor een dynamische ervaring en uitstekende soepelheid bij het rijden. Je kunt de kracht zelfs met de kleinste draai van de pols voelen - gevolgd door krachtig, ontspannen glijden. De achteruitrij-assistent garandeert probleemloze manoeuvres als je even wilt afstappen. Je kunt de rest van de rit gewoon blijven ontspannen. Dankzij Keyless Ride, kun je weer snel en probleemloos de weg op.

Altijd.

Comfortabel rijden met voldoende ruimte: met de Grand America, wil je nooit stoppen met rijden. Het standaard Dynamic ESA biedt de beste handling en rijdynamiek - met de "Cruise" modus kun je zelfs nog soepeler rijden. Laat je benen op de standaard voetpanelen rusten – de ontspannen Amerikaanse manier van rijden. De hoogte van de buddyseat voor de duo-passagier is gereduceerd met 7 cm voor nog een nog makkelijkere toegang, vooral bij het op- en afstappen – en de voetsteunen zijn ook verlaagd. Tevens maakt de standaard motorbeschermbeugel en het audiosysteem met navigatievoorbereiding absoluut indruk. De reis blijft doorgaan. Maak het jezelf nog comfortabeler met de als accessoire leverbare armsteun.