Blackstorm metallic

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

K 1600 B

Cruisen als ontspanning.

Je honger naar asfalt is onverzadigbaar. Kilometer na kilometer. Altijd op weg naar een nieuwe horizon. Als je jezelf hierin herkent dan is de Bagger de motorfiets voor jou. Met 6 cilinders, een buitengewoon soepele motorloop en een indrukwekkende krachtopbouw laat deze motorfiets geen twijfel bestaan: de reis begint nu. Door zijn typische Bagger vormgeving worden motorfiets en jij één geheel met het asfalt: het verkorte windscherm en de beeldbepalende achterkant zorgen voor een onmiskenbaar optreden. Achter dit aangenaam ogende uiterlijk gaat veel innovatieve techniek schuil, net zoals een hoge mate aan comfort. Wie een Bagger rijdt, geniet immers van de wind. Cruisen hoort bij de standaarduitrusting. Stap op en geniet van de wind – met de K 1600 B.

Onmiskenbaar Bagger. Onmiskenbaar anders.

Zoals het hoort bij een Bagger is er aan uitstraling geen gebrek en is ergens naartoe zoeven zijn opdracht. De aflopende lijn geeft de K 1600 B een platte uitstraling, precies zoals een stroomlijn er uit hoort te zien. De Blackstrom Metallic lak geeft de Bagger, samen met de verschillende zwarttinten, zijn vorm en uitstraling: imposant en soeverein tegelijkertijd. Het verkorte windscherm en de opvallende achterkant met in de koffers geïntegreerde LED-knipperlichten en remlichten definiëren stijl. De zwarte 6-cilinder completeert dit karaktersterke totaalbeeld. Met het standaard aanwezige buisvormige stuur zet je met de Bagger eenvoudig koers richting horizon.

Geen weg te lang.

De 1.600 cc 6-cilinder lijnmotor levert door zijn onnavolgbare zijdezachte loop en krachtontwikkeling de gewenste dynamiek. Onderweg met je vrienden neem je elke bocht met veel dynamiek en wendbaarheid. De combinatie van het maximum koppel van 175 Nm en het vermogen van 118 kW (160 pk) stuwt de Bagger ongekend krachtig en moeiteloos voorwaarts. En 70 procent van het maximum koppel is al voorhanden bij slechts 1.500 t/min. Dit betekent dat zelfs de kleinste beweging van je pols de indrukwekkende acceleratie van de K 1600 B blootlegt. Aangekomen op je bestemming zorgt de achteruitversnelling voor moeiteloos manouevreren. Kies je voor Keyless Ride, dan voeg je nog een technisch hoogtepunt toe om het totale pakket op perfecte manier te completeren.

Oneindig rijplezier.

Wie op de Bagger plaatsneemt, wil rijden. Dankzij het hoge comfortniveau van deze bijzondere motorfiets zit er geen limiet op rijtijd. Het standaard aanwezige Dynamic ESA garandeert immers de beste handling en rijdynamiek. Daar komt bovenop dat de ‘CRUISE’-instelling zorgt voor een zacht dempingscomfort.De onlosmakelijk met een Bagger verbonden treeplanken dragen bij aan een ontspannen zitpostie en hiermee eveneens aan puur rijplezier. De lange lijst fabrieksopties biedt de mogelijkheid om de Bagger helemaal op smaak te maken, bijvoorbeeld met luidsprekers voor, hellingassistent HSC (Hill Start Control), schakelassistent Pro of extra opbergruimte. De relaxte houding en het onmiskenbare voorkomen van de Bagger trekt gegarandeerd de aandacht van je mederijders.