Ebony metallic
Light white
Thunder grey metallic

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

K 1600 GTL

Luxe reizen. Eersteklas arriveren.

Verder reizen. En verder. En verder. Rij richting horizon, in stijl en met elegantie. Op deze luxueuze toermotorfiets met hoge prestaties. De nieuwe K 1600 GTL is het hoogtepunt als het gaat over hoge kwaliteit en puur comfort, met de legendarische 6-cilinder-in-lijn als stalend middelpunt. Nu standaard voorzien van de jongste generatie Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) en ABS Pro. De opnieuw vormgegeven panelen versterken zijn elegante optreden. Blijf relaxt en beheerst onder alle weersomstandigheden, hoe lang de reis ook duurt. Alleen of met passagier: geniet van moeiteloos sturen op elke trip. Reizen met de K 1600 GTL is een unieke ervaring – stijlvol, krachtig, luxueus – eersteklas reizen op twee wielen.

Het design: perfectie.

Het design van de K 1600 GTL heeft een eersteklas upgrade gekregen. De nieuw ontworpen zijpanelen, radiatorafdekking, tankafwerking en bagageruimte verhogen de elegante uitstraling. Verbeterde details, zoals de voetsteunen, zetten het accent op zijn exquise uitstraling. Onderscheidende elementen zoals Duolever voorwielvering, de goed zichtbare 6-cilinder-in-lijn, de innovatieve Xenon koplamp en het rijwielgedeelte blijven pioniers in stijl. Samen met de opnieuw ontworpen voorkant, inclusief spiegels en windscherm, is een ongekend elegante en dynamische lijnvoering bereikt. De drie premium lakkleuren voegen nog meer exclusiviteit toe aan jouw motorfiets. Dit luxueuze en veelomvattende totaalpakket blinkt niet alleen uit in eersteklas design maar staat eveneens voor een verleidelijk uitdagend rijkarakter op de wegen die allemaal nog voor je liggen.

Superieur 6-cilinder motorblok.

Een eersteklas motorblok: de legendarische 6-cilinder-in-lijn biedt een ongeëvenaard zijdezacht rijkarakter en de meest buitengewone rijprestaties in het luxe toermotorsegment. Zijn vermogen van 118 kW (160 pk) en zijn maximum koppel van 175 Nm bij 5.250 t/min. staan garant voor de perfecte dynamische voorstuwing. En 70 procent van het koppel wordt al bereikt bij slechts 1.500 t/min. Het standaard aanwezige Dynamic ESA voegt een nieuwe dimensie toe aan jouw rijervaring. Binnen milliseconden stellen de hoogsensitieve sensoren de rijomstandigheden vast en stelt het systeem de demping af op die omstandigheden. Dit garandeert de ideale dempingafstelling onder elke rijomstandigheid. Zelfs onder een hellingshoek wordt een ongeëvenaard veercomfort bereikt, wat resulteert in een extreem stabiel rijkarakter. De K 1600 GTL heeft nu standaard drie rijmodi en DTC (Dynamic Traction Control) . Kies voor de Rain, Road of Dynamic modus met een eenvoudige druk op de knop. Kies de Dynamic modus bijvoorbeeld voor snelle en actieve rijprestaties. Een onverwacht obstakel leidt vaak tot een remreflex. Het standaard aanwezige ABS Pro garandeert dat dit remmen veilig gebeurt, zelfs in scherpe bochten. Hierdoor houd je als rijder controle over je motorfiets in lastige situaties. De motorfiets met oneindige mogelijkheden – luxueuze uitrusting is standaard.

Verfijnde luxe.

Meer luxe, meer veiligheid, meer comfort, meer elegantie. Met dank aan de overvloedige keuze aan optionele uitrusting en accessoires kun je jouw K 1600 GTL op eersteklas niveau individualiseren. Een luxe highlight: de optionele achteruitrijhulp voor gemakkelijk manoeuvreren en parkeren op hellend terrein – de kroonjuweel in reiscomfort. Chromen componenten van hoge kwaliteit spellen onmiskenbare luxe. De extra valbescherming beschermt de K 1600 GTL op elegante wijze. De hoogvermogende sportuitlaat van Akrapovič biedt een verfijnde ervaring op deze prestatieve toermotorfiets, zelfs voor sportief rijden. Verbeterde veiligheid wordt ook geleverd door de adaptieve koplamp en het optionele eCall-systeem (‘intelligente noodoproep’) van BMW – een wereldprimeur in motorfietsontwikkeling. Hill Start Control voegt zelfs nog meer veiligheid toe, evenals superioriteit: het maakt je volgende reis naar de bergen tot een moeiteloos succes. Keyless Ride, centrale vergrendeling met een druk op de knop en speakers staan voor een comfortabele reis. Schakelassistent Pro biedt nog meer plezier en dynamiek tijdens het schakelen. Bagageoplossingen zoals een topkoffer, tanktas en de toerkoffers geven je extra riante opbergruimte. Je hoeft dan ook niks thuis te laten op je grote reis.

Stap op, relax en geniet van het rijden: dat is luxe reizen op de K 1600 GTL.