Mars red metallic
Black storm metallic
Lupin blue metallic / Black storm metallic

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering

K 1600 GT

Reiskoorts op twee wielen.

Onderweg zijn, indrukken opdoen, veel beleven, relaxed en toch dynamisch rijplezier: zo ziet de wereld er uit, zittend op de buddyseat van de nieuwe K 1600 GT. Omdat de motorfiets nog meer dynamiek biedt, evenals extra toercomfort: zijn 6-cilinder lijnmotor is ondertussen een icoon dankzij zijn krachtontwikkeling en zijdezachte rijkarakter. Daarbij komen nog zijn absolute geschiktheid voor lange afstanden, met bescherming tegen weer en wind en een uitrusting waardoor je eigenlijk meteen wilt opstappen. Met de K 1600 GT zie je niet alleen alles, jijzelf trekt ook de aandacht. Een indruk achterlaten, ongeacht of je rijdt of stilstaat.

Dynamiek ook voor het oog: het design

Dynamiek en comfort, deze karaktereigenschappen worden weerspiegeld in het design: de Duolever voorvering, de xenon koplamp met adaptieve bochtverlichting, de krachtige 6-cilinder motor en het rijwielgedeelte creëren een opvallend en hoogwaardige totaalplaatje.
Voor- en zijaanzicht zijn van atletische proporties, scherp vormgegeven en tonen een sportief, gestroomlijnd uiterlijk. De 6-in-2 uitlaat reflecteert de potentie van de 6-cilinder, zowel in beeld als geluid. Het opmerkelijke voorkomen van de K 1600 GT wordt onderstreept door de lakkleuren van hoge kwaliteit: van exclusief discreet tot sportief dynamisch. Jij beslist wat bij jou past.

Eersteklas sixpack: de technologie

Techniek op het hoogste niveau. De standaarduitrusting van de K 1600 GT laat eigenlijk niets te wensen over: ABS Pro, dat veilig remmen garandeert, zelfs wanneer je schuin in een bocht hangt, de innovatieve xenon koplamp en de Multi-Controller zijn slechts enkele van de vele standaard aanwezige extra’s. Nieuw in de standaarduitrusting: Dynamic ESA. Het rijwielgedeelte herkent en controleert de demping binnen milliseconden via een sensorbox en regeleenheid. Daarmee is in elke situatie de optimale demping voorhanden. Zelfs wanneer je in een bocht hangt zorgt het systeem voor een tot nu toe nooit eerder bereikt dempingcomfort en daarmee een stabiel rijkarakter.

Legendarisch: de 6-cilinder-in-lijn-motor. Deze maakt elke rit tot puur plezier. Zijn ongeëvenaarde zijdezachte motorloop en krachtafgifte garanderen op betrouwbare wijze de gewenste rijdynamiek. Zijn vermogen van 118 kW (160 pk) en maximum koppel van 175 Nm zorgen voor onvergelijkbare en moeiteloze stuwkracht. Waarbij de geringste beweging van de pols
de K 1600 GT al goed op toeren brengt: respons en handling van een volbloed.

Wil je meer? De optionele uitrusting.

De vele speciale opties, zoals adaptieve bochtverlichting, keyless ride of centrale vergrendeling bieden nog meer comfort, veiligheid en daarmee een relaxte rit. BMW Motorrad heeft als eerste motorfietsproducent ‘intelligent emergency call’ op de fabrieksoptielijst staan (beschikbaarheid is landafhankelijk). Een extra plus op veiligheidsgebied. Met dank aan de achteruitrijassistent wordt manoeuvreren en uit een parkeerplek wegrijden kinderspel, zelfs op een helling. Schakelassistent Pro zorgt voor nog meer comfort en dynamisch schakelen. De als accessoires verkrijgbare topkoffer en tanktas completeren de toch al riant aanwezige bagageruimte en maken dat je alles mee kunt nemen. Ongeacht of dit voor een lange reis is, een korte vakantie of je dagelijkse route door de stad.

De K 1600 GT doet wat zijn sportieve voorkomen en uitrusting van hoge kwaliteit beloven: hier complementeren dynamiek en comfort elkaar en garanderen puur rijplezier.