Gravity blue metallic matt
Light white
Black storm metallic

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

F 800 GT

De BMW F 800 GT: opstappen en de reis begint.

Eigenlijk is het heel eenvoudig: opstappen en wegrijden. Laat je dagelijkse beslommeringen achter je en geniet van puur rijplezier. De nieuw vormgegeven F 800 GT biedt nu nog meer sportiviteit en dynamiek op elke reis – op idyllische lanen, bochtige bergwegen en eindeloze snelwegen. Met dank aan de pittige 2-cilinder-in-lijn motor met een indrukwekkend vermogen van 66 kW (90 pk) komt elke rit op snelheid – en voldoe je toch aan de nieuwe Euro-4 emissienorm. Deze motorfiets beschikt standaard over Ride-by-Wire, keuze uit verschillende rijmodi en ABS. Opties zijn onder andere ASC (Automatic Stability Control) en het door-en-door geteste Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment). Kortom: je hoeft alleen maar te gaan zitten en je reis begint.
Typisch GT. Onmiskenbaar touring.

Het design: krachtige lichtgewicht en elegant.

Het kuipgedeelte heeft een dynamisch ontwerp en is ideaal voor toeren onder alle weersomstandigheden. Heldere lijnen beloven meteen al puur rijplezier – een belofte die tijdens het rijden wordt nagekomen. De cockpit valt op door de nieuw ontworpen wijzerplaat en biedt bovendien een breder aanbod aan informatie. Aantrekkelijke details, zoals het nieuwe windscherm met het matte GT-logo en het gegalvaniseerde zijpaneel met de F 800 GT belettering, accentueren het nieuwe design. Een andere blikvanger is de nieuwe achterdemper, die er niet alleen goed uitziet, maar ook voldoet aan de Euro-4 standaard.

Er zijn drie kleurvarianten leverbaar voor een onderscheidende uitstraling. Stuk voor stuk geven ze de F800 GT een ander karakter, van elegant tot supersportief. Je kunt zelf beslissen welke het beste bij jou en jouw rijstijl past.

De technologie: krachtige 2-cilinder voor dynamisch toeren.

Een draai aan de gashendel en 90 paardenkrachten (66 kW) garanderen je dat jouw dagelijkse beslommeringen je niet snel inhalen. De vloeistofgekoelde 2-cilinder-in-lijn-motor met een inhoud van 798 ccm levert aanzienlijke stuwkracht op elke trip en vermogen in de overtreffende trap dankzij de aandrijving via een onderhoudsarme getande riem. De lange swingarm achter en de strakke vering garanderen een hoog niveau van rijstabiliteit, goed voor een excellente rijervaring.

De uitrusting: comfort en veiligheid zijn de beste reismaatjes.

Perfecte controle en comfort worden eveneens gegarandeerd door deze krachtige pretmachine: een breed aanbod aan buddyseats en instelbare rem- en koppelingshendels zorgen dat jij de motorfiets ergonomisch helemaal op smaak kunt maken. Met Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) kun je de uitgaande demping achter afstellen voor optimale actie en rijcomfort. Met dank aan het Ride-by-Wire systeem heb je nu een verfijndere controle over de gashendel. Door de standaard Rain en Road rijmodi en de optionele Dynamic modus past de F 800 GT zich perfect aan elk wegdek en elke rijstijl aan.

BMW Motorrad ABS is eveneens standaard aanwezig om je bij remmanoeuvres te assisteren. Het optionele ASC (Automatic Stability Control) biedt zelfs nog meer veiligheid – vooral op natte wegen.

Meer individualiteit: fabrieksopties en accessoires.

De standaard F 800 GT voldoet eigenlijk al bijna helemaal aan het Gran Turismo-ideaal door zijn perfecte mix van sportiviteit en toercomfort. BMW Motorrad biedt echter meer fabrieksopties en accessoires om de F 800 GT helemaal op eigen voorkeuren af te stemmen. Neem bijvoorbeeld het brede aanbod aan praktische bagageoplossingen. Hierdoor kun je alles wat je maar wilt meenemen, of je nu een lange reis gaat maken of gewoon op en neer pendelt naar je werk.