Carbon black metallic
Mars red metallic / Dark slate metallic matt
Alpinweiss uni
Opt. 719 Blueplanet metallic
Opt. 719 Sparkling Storm metallic

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

BMW R 1200 RT

Eindeloos rijplezier.

Meer comfort voor meer beleving. Een motorfiets die model stond voor het segment van klassieke toermachines, gaat een evolutiefase in: de BMW R 1200 RT. De perfecte handling van de R 1200 RT maakt mogelijk waar het bij touring om draait: genieten van het landschap. Alleen of met z'n tweeën, de R 1200 RT staat altijd garant voor ontspannen rijden.

Meer dynamiek. Meer controle.

Voor aandrijving van de R 1200 RT zorgt de lucht/vloeistofgekoelde boxermotor die met nog meer koppel en 125 pk het rijplezier kracht bijzet. Dankzij ASC, het uiterst actieve, elektronisch geregelde rijwielgedeelte, laat de machine zich met speels gemak rijden en blijft op elke weg stabiel. Bovendien zijn met één druk op de knop de standaard rijmodi 'Rain' en 'Road' te activeren, die de setting van de machine optimaal aanpassen aan het weer en de toestand van de weg. BMW Motorrad ABS, boordcomputer en handvatverwarming ronden de rijke standaarduitrusting af.

Meer opties. Meer comfort.

Het accessoireprogramma van de BMW R 1200 RT maakt nog nog gemakkelijker handling van de machine met nog meer comfort mogelijk. Zo stelt het elektronische assistentiesysteem BMW Dynamic ESA het rijwielgedeelte in fracties van seconden op wisselende ondergrond in. De schakelassistent Pro maakt door- en terugschakelen zonder koppelen en gas loslaten mogelijk. Eveneens als optie leverbaar is de rijmodus 'Dynamic' met Hill Start Control, waarmee sportieve en dynamische rijders maximaal rijplezier kunnen beleven. Verder behoren centrale vergrendeling - die op afstand ook beide koffers op slot doet - en cruise control tot het uitgebreide optieprogramma.

Meer design. Meer indruk.

Een indrukwekkende toermachine, die ook qua design overtuigt. Gebruik van transparant materiaal versterkt het lichtvoetige en beweeglijke karakter. De BMW R 1200 RT is verkrijgbaar in elegante kleuren Carbon black metallic, Mars red metallic/ Dark slate metallic matt, Alpinweiss uni, opt.719 Blueplanet metallic en opt.719 Sparkling Storm metallic.

De BMW R 1200 RT - meer indrukken per kilometer.