Catalanograu uni

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering

R nine T Pure

De BMW R nineT Pure.
Puur. Gereduceerd. Luchtgekoeld.

De BMW R nineT Pure is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van het design van een klassieke roadster en zoekt naar de pure motorbeleving.Hij roept de jaren zeventig en tachtig van vorige eeuw op. Toch gaan zijn wortels dieper. Zelfs de allereerste motorfiets van BMW was eenvoudig, gereduceerd en dynamisch. Ook toen, in 1923, vormde de boxermotor al het hart van het totale concept.
Tegelijkertijd biedt de nieuwe R nineT Pure vele mogelijkheden om hem helemaal op eigen smaak te brengen. Je kunt je dromen waarmaken: voor je motorfiets en je stijl van leven.Zijn herkomst voel je altijd. Of je hem nu naar eigen wens opbouwt of geniet van de sensatie wanneer je het gas opendraait.

Gereduceerd tot de essentie.

Het design van de R nineT Pure doet denken aan dat van een typische roadster. De ronde koplamp met chromen omlijsting, in kleur gelakte behuizing en de nieuwe ronde toerenteller beïnvloeden het vooraanzicht. De proporties worden bepaald door het 3-delige brugframe, in samenspel met de nieuwe televoorvork met klassieke uitstraling. Het dragende element is de boxermotor die niet kan wachten om te mogen brullen. De stalen tank en de typische smalle achterkant completeren het silhouet dat zowel stijlvol als elegant is. Goed voor een lichtvoetig en zelfbewust optreden – ondersteund door adembenemende 5-spaaks gegoten wielen. Dit tot de essentie teruggebrachte design heeft niks van doen met trendy nostalgie. Het is gedaan zodat de R nineT Pure helemaal naar eigen inzicht kan worden samengesteld: uitrusting, ombouw, design aanpassen – jouw motorfiets, jouw stijl. Met aan de basis: een bewezen concept en, vanzelfsprekend, de bekende kwaliteit van BMW Motorrad.

Bewezen boxermotor voor een totaal eigen identiteit.

Fans van de R nineT waren al enthousiast over de aandrijflijn en het elektrische systeem dat ook de basis vormt voor de R nineT Pure. De lucht-/oliegekoelde 2-cilinder boxermotor met een vermogen van 110 pk (81 kW) belooft een levendige en pittige rijbeleving en komt deze belofte na – zoals het hoort bij een boxermotor. Het 2-in-1 uitlaatsysteem met een typische roadster-uitstraling onderstreept de zelfbewuste styling met een vet, krachtig geluid. Dankzij het standaard aanwezige ABS en het optionele ASC breng je alle kracht veilig over op de weg.

Stijlvol en zelfverzekerd.

De R nineT Pure brengt jouw droom van een customized motorfiets tot leven. Helemaal zoals jij het altijd al voor ogen hebt gehad. Ontwerp je motorfiets – met jouw stijl. Met dank aan de in verhouding lage zithoogte is de motorfiets geschikt voor veel verschillende lichaamslengtes. Bovendien is de R nineT Pure nog verder te verlagen door de optionele verlangingset.
Laag, slank en stevig gevoerd, rijden volgens de beste roadster-tradities – zelfverzekerd, ongeëvenaard en onmiskenbaar.

Ontwikkeld voor jouw ideeën.

Je bent wat je rijdt. De R nineT Pure is de afspiegeling van jouw persoonlijke smaak en creativiteit. Neem bijvoorbeeld het framedeel waarop de duozit is bevestigd: dit is demontabel, net zoals bij de R nineT. Voor als je alle aandacht graag op jezelf gericht ziet. Originele BMW Motorrad accessoires en BMW Motorrad fabrieksopties helpen je verder met het customizen van je motorfiets. Zo kan de stalen tank worden vervangen door een aluminium variant, met of zonder zichtbare lasnaad. Of kies voor topkwaliteit spaakwielen in plaats van de gegoten aluminium wielen, voor een klassieke en stijlvolle uitstraling. Met de speciaal gemaakte opbouwdelen – zoals de nieuwe Machined onderdelen – biedt de R nineT Pure je de vrije hand.