Lightwhite uni / Racingblue metallic / Racingred uni
Racingred uni
Ozeanblau metallic matt

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

BMW S 1000 XR

BMW S 1000 XR: de perfectie van adventure sport.

De motorfiets met de dynamische prestaties van een racer, de rechte zitpositie van een adventure machine en het uithoudingsvermogen van een toermotor. De BMW S 1000 XR combineert de beste eigenschappen van al deze werelden in de eerste adventure sport machine van BMW Motorrad: ideaal voor iedereen die topprestaties en comfort met dezelfde machine wil.

Design: de volmaakte eenwording.

De BMW S 1000 XR is een buitengewone machine - en dat is ook goed te zien. Als volmaakte samensmelting van sport, touring en adventure, combineert hij ook de kenmerkende looks van elke categorie tot een indrukwekkende machine. De sportieve lijn en de, van de BMW S 1000 RR bekende, splitface onderstrepen het supersport karakter. De markante flyline, de zit en de relatief lange veerwegen geven deze machine de uitstraling en de ergonomie van een GS. Waar u ook met de S 1000 XR verschijnt: alle blikken zijn op u gericht.

Technologie: kracht gecombineerd met innovatie.

De krachtige viercilinder levert maar liefst 121 kW (165 pk) bij 11.000 t/min en ontwikkelt een koppel van 114 Nm bij 9.250 t/min. Maar er is meer dan alleen de sportieve eigenschappen waarmee de S 1000 XR indruk maakt - de innovatieve technologie biedt ook een hoge mate van comfort en veiligheid. De BMW S 1000 XR heeft twee rijmodi standaard - Rain en Road - waarmee de rijder optimaal op de rijomstandigheden kan inspelen. Automatic Stability Control (ASC) - eveneens standaard - zorgt door optimale tractie voor een hoog veiligheidsniveau. Dat maakt de S 1000 XR een alleskunner, van bochtige landweggetjes tot lange reizen met passagier en bagage.

De uitrusting: uitgebreid en op maat.

De BMW S 1000 XR is als Adventure Sport machine van huis uit veelzijdig en is met opties en accessoires perfect op individuele wensen van de rijder aan te passen. Bovendien bieden de Dynamic en Touring pakketten zinvolle extra's die de machine nog dynamischer en comfortabeler maken. En daarmee beter aansluiten op de persoonlijke voorkeur en rijstijl van de eigenaar.