Racing red
Light white
Pollux metallic matt

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

F 850 GS

Avontuur in het bloed.

Jij leeft voor de uitdaging. Waar anderen omkeren, rijd jij door. Grenzen verleggen. Obstakels worden mogelijkheden. Het avontuur stroomt door je bloed. Bovenop de F 850 GS ben je eenvoudig de offroad weg de baas dankzij het 21-inch voorwiel. En je humeur en nieuwsgierigheid blijven in topconditie - ongeacht hoe ver je met de F 850 GS wil gaan. En ongeacht of je nu door de modder rijdt: met de Connectivity fabrieksoptie heb je altijd toegang tot de navigatie, telefoon, media en voertuig-relevante gegevens. Duidelijk en beknopt op een 6.5 inch TFT-display – zonder afleiding. Geeft jou meer tijd voor wat belangrijk is. En zo kun je ontdekken wat er achter de horizon ligt.

Nog meer GS.

Een sterke uitstraling: jij en jouw F 850 GS met de karakteristieke flyline. Als het om design gaat, kan een gevoel van avontuur worden gevoeld op elk oppervlak, in elke hoek en lijn van de motorfiets. Van de achterkant, de voortank tot de standaard GS-koplampen, waarvan de dagrijverlichting herinnert aan een gekantelde stemvork en beschikbaar zijn als optionele accessoires. De designelementen zijn afgestemd op offroad, terwijl je van kop tot teen klaar bent voor unieke tochten. Het gegalvaniseerde radiatorscherm voor de stijlvarianten Rallye en Exclusive geeft je een gave uitstraling zowel op het asfalt als op onverharde wegen.

De kracht vanuit de binnenkant.

Nieuwsgierigheid en de drang naar het ontdekken drijven jou voort. De tweecilinder lijnmotor, met zijn 70 kW (95 HP), ondersteunt je bij elke beweging - zijn kracht zijn een hoog koppel en sterk karakter. Het sterke geluid van de motor maakt indruk terwijl deze altijd efficiënt werkt en indrukwekkende prestaties levert. Ontdek het onbekende met de F 850 GS!

In je element.

Je hoofd is leeg, je blik is op de weg voor je gericht. Bijna instinctief stuur je, schakel je en rem je de F 850 GS af - alsof het niets is: je bent in je element, volledig gericht op jouw avontuur. En dankzij de standaard GS-ergonomie rijd je rechtop en vol zelfvertrouwen, wat betekent dat je altijd door wil gaan.

Stijlvariant Exclusive.

Heb jij een sterk karakter? Dan dient jouw F 850 GS zeker over onvergetelijke functies te beschikken. De stijlvariant Exclusive biedt naast de kleur Pollux metallic mat een goud-geanodiseerde veervork en een gegalvaniseerd radiatorscherm. Beiden markeren de hoge kwaliteit van de motorfiets. Handbeschermers en een zwart-grijze buddyseat ronden deze stijl geweldig af.

Stijlvariant Rallye.

Wil je er sportief uitzien en ga je helemaal voor offroad? De stijlvariant Rallye geeft jou nog meer dynamiek terwijl je bovenop je F 850 GS zit, omdat het opvallende accenten biedt dankzij de goud-geanodiseerde velgen, zwart/rode buddyseat, handbeschermers en gegalvaniseerd radiatorscherm - deze opvallendheid is ook van toepassing op het exclusieve lakwerk van de kleuren Lightwhite uni, Racing red uni en Lupin blue metallic.