Light white
Austin yellow metallic
Pollux metallic matt

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

F 750 GS

Het begin van iets nieuws.

Het houdt je motor draaiende, elke dag. Jouw hart slaat het ritme van de BMW F 750 GS. Het is je kaartje voor avontuur. Want met deze uitgebalanceerde Enduro all-rounder ben je de baas over alle paden, ongeacht het wegoppervlak en breidt je je horizon uit - omdat je meer wil. De F 750 GS geeft je meer kracht, meer comfort, meer spirit van GS.
Voel het sterke karakter van de motor en geniet van de eenvoudige omgang met de F 750 GS. Terwijl je de wereld ontdekt, heb je de motor met de automatic stability control (ASC) en de ABS veilig onder controle. En met de fabrieksoptie Connectivity, laat het 6.5 inch TFT-display jou onder andere zien welke afslag je moet nemen of wie je belt. Duidelijk en beknopt – zonder je af te leiden van de weg. Jouw nieuwe ervaring is – ook dankzij de lage zithoogte – eenvoudiger te bereiken dan ooit.

Echte GS roots.

Het is duidelijk: van de slanke achterkant tot de opvallende voortank en het typische GS-voorspatbord, de design-elementen van de F 750 GS spreken een duidelijke taal: de motorfiets heeft de genen van de GS. De typische flyline is overduidelijk en origineel. Gezien vanaf de voorkant vallen vooral de nieuwe LED-koplampen op - een echt verlichtend symbool. En het gegalvaniseerde radiatorscherm met de kenmerken van de stijlvariant Exclusive toont duidelijk de hoge kwaliteit van deze all-rounder en omvat de spirit van de GS. Ontdek meer.

Een nieuwe tweecilinder op de markt.

Als je jouw F 750 GS start, begint de reis door onbekend gebied. De levendige tweecilinder lijnmotor tovert een lach op je gezicht - met 57 kW (77 HP) brengt de nieuw ontworpen motor veel vermogen op het achterwiel - terwijl het verbruik zo laag mogelijk blijft (4.1 l per 100 km conform WMTC). Voor jonge motorrijders met een A2-rijbewijs: zelfs de versie met gereduceerd vermogen van 35 kW (48 HP) geeft je dat pure GS-gevoel.

Elke start is eenvoudig.

De wendbare omgang, het hoge comfort en de mogelijkheid voor een verlaagde vering maken jouw entree in de wereld van de GS gemakkelijker dan ooit. Om te garanderen dat je perfect zit, kan de F 750 GS op verschillende zithoogtes worden ingesteld: van verlaagd 770 mm tot 830 mm. En nog beter: de ontspannen, maar toch actieve zitpositie en de variabele ergonomie ondersteunt je actieve veiligheid en vormt een eenheid tussen jou en je motorfiets - voor comfortabel touren.

Stijlvariant Exclusive.

Wil jij elegant voor de dag komen met jouw F 750 GS? Dan is de stijlvariant Exclusief met zijn kleur Stereo metallic mat exact wat je zoekt. Met deze stijl vormt het gegalvaniseerde radiatorscherm met grote GS-belettering en graniet-grijze velgen de perfecte scène voor de F 750 GS. De zwart/grijze buddyseat, de handbeschermers aan twee zijden en de zilver geanodiseerde handgrepen ronden de smaakvolle verschijning af.