Racing red
Cosmic black
Pearl white metallic

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

G 310 GS

De BMW G 310 GS. Avontuur. Elke dag.

Spontaan zijn. Routines doorbreken. Het dagelijkse leven tot jouw beleving maken. Elke dag begint het avontuur voor je voordeur – maak het jouw avontuur met de G 310 GS. Hij gidst je door de stadse jungle, zelfverzekerd en zorgeloos. Of het nu gaat om het dagelijkse woon-werkverkeer in de stad of om een rit buiten de gemeentegrenzen, over bospaden of ruwe wegen – de G 310 GS belooft altijd puur rijplezier. De relaxte en ietwat hogere zitpositie maakt elke uitdaging overzichtelijk en zorgt bovendien voor veel stuurprecisie. Op de G 310 GS hoeven avonturen niet groot te zijn om onvergetelijk te worden. Je hoeft ze alleen maar te beleven – elke dag.

Typisch GS.

De 1-cilindermotor valt op omdat de cilinder naar achteren overhelt en de cilinderkop 180 graden is gedraaid. Het zwaartepunt van de motorfiets ligt lager dankzij deze onconventionele cilinderconfiguratie en concentreert zich bij het voorwiel. Waardoor de G 310 GS gemakkelijk en precies om elke bocht danst. Niet alleen zijn buitenkant is onmiskenbaar GS, ook intern is de BMW Motorrad expertise en kwaliteit terug te vinden. Dankzij de effectieve verbranding en het secundaire luchtsysteem voldoet de
G 310 GS aan de strikte Euro-4 standaard. Tegelijkertijd zorgt de bijzondere motorconfiguratie voor een laag verbruik. De inhoud van 313 ccm en het vermogen van 25 kW (34 pk) bij 9.500 t/min garanderen de nodige kracht en acceleratie. De G 310 GS – ongeëvenaard in wat hij te bieden heeft, met een mix van kwaliteit, comfort en dynamiek.

Licht en soeverein.

Relaxed en stressvrij rijden is absoluut geen probleem dankzij de typische GS zitpositie. Stuur, voetsteunen en bedieningselementen zijn zo geplaatst dat zowel grotere als kleinere rijders ze eenvoudig kunnen bereiken. De veerweg van 180 mm bij het achterwiel en de upside-down vork met 19 inch voorwiel verzekeren rijplezier op elke ondergrond. Het robuuste gietstalen brugframe ondersteunt de rijstabiliteit. De G 310 GS stuurt gemakkelijk en precies door de stadsjungle of over vergeten wegen die leiden naar het volgende avontuur – elke dag iets nieuws.

Dynamische mix.

De 1-cilindermotor valt op omdat de cilinder naar achteren overhelt en de cilinderkop 180 graden is gedraaid. Het zwaartepunt van de motorfiets ligt lager dankzij deze onconventionele cilinderconfiguratie en concentreert zich bij het voorwiel. Waardoor de G 310 GS gemakkelijk en precies om elke bocht danst. Niet alleen zijn buitenkant is onmiskenbaar GS, ook intern is de BMW Motorrad expertise en kwaliteit terug te vinden. Dankzij de effectieve verbranding en het secundaire luchtsysteem voldoet de G 310 GS aan de strikte Euro-4 standaard. Tegelijkertijd zorgt de bijzondere motorconfiguratie voor een laag verbruik. De inhoud van 313 ccm en het vermogen van 25 kW (34 pk) bij 9.500 t/min garanderen de nodige kracht en acceleratie.
De G 310 GS – ongeëvenaard in wat hij te bieden heeft, met een mix van kwaliteit, comfort en dynamiek.

Bijzonder goed uitgerust.

Kies je voor de G 310 GS, dan kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en BMW Motorrad maatstaven. Het 2-kanaals ABS en de bagagedrager zijn standaard en natuurlijk is er een hele range aan accessoires beschikbaar.